Svjetsko prvenstvo u nogometu 2018.

SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU RUSIJA 2018. Bliži se Svjetsko nogometno prvenstvo, a Caffe bar Arcus je spreman!
Najveće nogometno natjecanje na svijetu počinje 14. lipnja, a Hrvatsku pratimo u skupini s Nigerijom, Argentinom i Islandom! Za najbolje iskustvo podrške našim igračima pripremili smo čak šest (6!) ekrana u interijeru, te veliki ekran u Strossmayerovoj ulici.
U prvoj utakmici naše reprezentacije, Hrvatska će igrati protiv Nigerije 16. lipnja u Kalinjingradu, s početkom u 21 sat po hrvatskom vremenu. Bit će to prvi službeni susret ovih dviju momčadi. Drugo kolo se igra 21. lipnja u 20 sati u Nižnjem Novgorodu: Hrvatska će odmjeriti snage sa „Zemljom srebra“ – Argentinom! Argentinci su jedni od favorita prvenstva, a susret tih dviju momčadi bi trebao biti derbi skupine D.


Hrvatska 26. lipnja s početkom u 20 sati igra protiv Islanda u Rostovu na Donu. Tijekom prikazivanja utakmica u Arcusu, moći ćete se uključiti u live kladionicu: kupite/popijte dva piva po izboru i napišite rezultat. Svi koji pogode rezultat, ulaze u krug nagradnog izvlačenja za bon od 200 kuna!
Maksimizirajte uživanje u gledanju utakmica, pružite podršku našoj reprezentaciji uz omiljeno piće i posjetite #NoOrdinaryPlace!