No Ordinary Place već dva desetljeća

Zahvala na 20 godina

Vani jutro; dan se budi, u daljini čuje se vlak i buka automobila. Na terasi već sjede gomilice i piju omiljeni napitak, koji im stavlja smiješak na lice… Ili je večer, a lokalom odjekuje čista pozitiva, susrećete poznata lica, sve je puno „movinga“… Ili su kasni jutarnji sati, a fenomenalni zvuci DJ-a ne daju vam da odete kući…
Poznato? U Arcusu ovi prizori nisu ništa novo. Već 20 godina osoblje Caffe bara Arcus omogućava posjetiteljima da provode svoje jutarnje, podnevne ili večernje rituale, a protekle subote tu smo tradiciju s vama i dobro proslavili! Prije stotinu godina, na mjestu današnjega Arcusa bila je gostionica „K Pečorniku“, koju je vodio bračni par Pečornik, Paula i Otto. Stoljeće kasnije, na istome mjestu koje je postalo čakovečki „obavezni punkt“, gradeći na temeljima kultnoga Dioniza kojim je rukovodio njegov otac August, Ivan Štefičar pretvorio je Arcus u moderno urbano okupljalište i kafić koji je naprosto nemoguće preskočiti ako se radi o ozbiljnome izlasku! Današnji Caffe bar Arcus tako je postao nastavak i proširena verzija Dioniza u svakome smislu: ponudom, kvadraturom i željom za konstantnim razvojem.
Arcus tim zahvaljuje svima koji su bili dijelom priče svih ovih godina. Uživajte i nadalje, te ne zaboravite posjetiti i doživjeti svima dragi #NoOrdinaryPlace!