Arcus Caffe i Humana Nova u božićnoj humanitarnoj akciji!

Arcus Caffe je svima omiljeno sastajalište, #Noordinaryplace za druženje i ludi provod. Humana Nova je s druge strane socijalna zadruga koja ima veliku ulogu u poticanju razvoja lokalne zajednice, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode. Iako smo na prvi pogled potpuno različiti, zajedničko nam je to što se u svakodnevnom životu trudimo stvarati prekrasne priče. Kad se male ruke spoje i kad zajedničkim snagama krenemo u pothvat, znate da je nešto čarobno na snazi!
Prošle smo vas godine upoznali s hudicama s božićnim motivom – majicama s kapuljačom kojima smo prikupljali sredstva za malenog Palovčanina Ivana Sabola te obitelj Škvorc. Ove godine kompletu smo pridodali i divne ruksake. Sredstva prikupljena od prodaje ići će onima kojima je to najpotrebnije. Custom made komplet, kojeg ima u ponudi u svim veličinama, utoplit će vas i olakšati vam transport stvari za samo 150 kuna, dok će se Caffe bar Arcus pobrinuti za ostale troškove!
Ufurajte se u duh Božića: budite dijelom naše božićne priče, podržite akciju i uljepšajte nekome ovogodišnje blagdane! Broj kompleta je ograničen, pa požurite!